Laulajien kokemuksia

Saara on ammattitaitoinen, kannustava ja loistava opettaja joka kuuntelee oppilasta ja huomioi hänen toiveensa. Hän osaa innostaa ja tuoda omaan lauluun uusia ulottuvuuksia. Jokaisen tunnin jälkeen tuntuu, että on oppinut hirveästi uutta ja mitä kaikkea oikealla tekniikalla ja kehon käytöllä voikaan saada aikaiseksi. Saara tuo laulun opiskeluun iloa ja energiaa ja jokaisen tunnin jälkeen jää äärettömän hyvä ja positiivinen fiilis! Suosittelen lämpimästi, koska laulamisenhan pitää olla hauskaa.

Jaana Komscha-Härkönen

Saara on ihana tyyppi! Opettaja, jonka kanssa on kivaa ja jolle on helppo puhua kaikista lauluun liittyvistä asioista. Saaran kanssa pääsee hyvin sisälle omaan lauluun, ongelmakohtiin ratkaisuja tuntuu löytyvän helposti, ja Saaralta saa uusia näkemyksiä ja ideoita omaan tulkintaan ja tekniikkaan. Olen kehittynyt laulajana huimasti Saaran tunneilla!

Silja Niemi

Saara on todella kannustava ja innostava laulunopettaja, jonka seurassa pahimmat estot ja jännitykset unohtuvat.”-

Aino Salomaa

Olet laulunopena ihanan positiivinen ja kannustava ja osaat luoda turvallisen ja luontevan ilmapiirin. Tämä on erittäin tärkeää, sillä yksinlaulutunti on vannoutuneelle kuorolaulajalle ajatuksena kuitenkin melkoisen pelottava!

Eeva Tuori-Pastila, Aventur showkuoro

Saaran asiantuntevan ja aidosti innostuneen opetuksen avulla löysin äänestäni ulottuvuuksia, joita olin pitänyt mahdottomina ja omien rajojeni ulkopuolella olevina. Uskalsin ja kykenin poistamaan psyykkisiä ja fyysisiä esteitä, joita olin rakentanut äänenkäytölleni. Vinkit olivat yksinkertaisia toteuttaa ja toimivat nopeasti. Kiitos kehittymiseni tukemisesta rennon kannustavalla otteella!

Miia Dietrich, työpsykologi, Mehiläinen

Saaran kanssa on todella hauskaa oppia, tunnit menevät aina liian nopeasti! Rennon ja hauskan tunnelman lisäksi Saara ymmärtää nopeasti laulajan tarpeet/ongelmakohdat ja löytää niihin ratkaisun, jonka ansiosta joka tunnilla oivaltaa jotakin, mikä auttaa kehittymään.

Linda Anttila